Wie zoeken we?

 

Ben jij het zonnetje in huis en maak je graag het mooie weer in de keuken door met ingrediënten te toveren? Dan ben jij de M/V/X die we zoeken. Kazou heeft namelijk de jacht geopend op een kudde keukenpieten- en prinsessen. Kijk uit voor onze … vislijnen!

De kookploeg (ook wel gekend als de technische ploeg) legt op vakantie de knorrende magen het zwijgen op. Een piece of cake voor hen. Dankzij hun gouden handen, knappe koppen en stalen zenuwen lossen zij ook kleine praktische zaken en probleempjes in een vingerknip op.

  • Minimum 1 persoon in je kookteam heeft al minimum 1 jaar een rijbewijs en is ouder dan 23 jaar
  • Je hoeft geen koksopleiding gevolgd te hebben: het beheersen van basis kookvaardigheden en goesting om te koken is voldoende!

Kandideren

Een overzicht van de TP-vakanties van Kazou Limburg kun je in onze brochure raadplegen. Je vindt hier trouwens tal van andere praktische informatie! Klik op volgende link om de brochure te lezen: TP-brochure 2022 - Limburg (kazou.be)

Kandidaat stellen kan vanaf 10 november tot en met 30 november 2021. LET OP: we werken vanaf dit jaar met een gloednieuwe procedure om in te schrijven! De kandidaatstelling zal nl. niet meer gebeuren via mail, maar via een Kandidaatstelling TP (kazou.be). Kandidaatstellingen die toch via mail binnenkomen, worden niet meegenomen in de verdeling. Hoe volgende info van jouw TP-ploeg alvast bij de hand bij het inschrijven:

  • Contactgegevens van elk TP-lid van je ploeg
  • Rijksregisternummer van elk TP-lid van je ploeg
  • Eventueel CM-personeelsnummer van elk TP-lid van je ploeg

Vragen? Mail dan naar vrijwilligers.limburg@kazou.be. 

Een meeste recente lijst van de vakanties waar we (na de aanduiding in de week van 13 december 2021) nog TP-ploegen voor zoeken kun je terug vinden via www.kazou.be/kookploeg. Contacteer het organiserende verbond om een vrije plaats in te vullen.

Aanduidingsprocedure

Bij het verdelen van de kookmedewerkers en het samenstellen van ploegen houden we ons aan volgende spelregels:

  • We houden zo veel mogelijk rekening met de opgegeven voorkeuren. Hoe meer voorkeuren hoe meer kans.
  • Ploegen die al jaren samengesteld zijn worden niet uit elkaar gehaald.
  • Tijdens de 1e ronde duiden we enkel volledige teams aan en ploegen die we kunnen samenstellen uit individuele kandidaten. Iedereen wordt op de hoogte gebracht per mail of hij al dan niet een vakantie heeft gekregen.
  • Pas in een later stadium duiden we onvolledige ploegen aan en maken we de vacatures bekend.
  • Het is mogelijk om aan te geven of je voor meerdere vakanties wilt koken en dus ook op meerdere vakanties aangeduid te worden.