image

Basiscursus 2022

Start: 28/02/2022 - 10:00 - Einde: 06/03/2022 - 15:00


Locatie en adres: Maasmechelen (België) - Weldoenerslaan 5, 3630 Maasmechelen (België)


Prijs: €155,00



Georganiseerd door: De Dienst || Limburg


WORD MONITOR BIJ KAZOU!

Ben je geboren tussen 1997 en 2006 en heb jij zin om een jongerenvakantie te begeleiden, vol spel, creativiteit, verantwoordelijkheid, knutselfun, toneelpret, sport, lachen, troosten, vriendschap en veel meer? Dan is monitor worden bij Kazou écht iets voor jou!

Via deze link vind je alle info over hoe je monitor kan worden bij Kazou en vind je ook de cursussen van de andere verbonden terug.



WAT IS (BASIS)CURSUS?

Op een leuke, spelenderwijze manier dompelen we je onder in het moni-zijn.  Je krijgt antwoord op heel wat vragen. Hoe maak ik een leuke activiteit? Hoe leef ik me in de leefwereld van de deelnemers in? Hoe verzorg ik een schaafwonde? Hoe ga ik om met moeilijk gedrag of heimwee? Hoe ga ik om met deelnemers met een beperking? En nog zoveel meer... 

Dit allemaal op één week tijd tijdens de krokusvakantie!

Na de cursus, in de zomervakantie, pak jij je koffer in en ga je als Kazou-moni op stagevakantie. Als alles goed loopt, krijg je daarna je attest van animator in het jeugdwerk (erkend door de Vlaamse Gemeenschap).



KOSTPRIJS

De kostprijs van de cursus bedraagt €155,00 (cursus, overnachtingen en maaltijden inbegrepen), waarbij er voor CM-leden een tegemoetkoming van €5,00 per dag wordt voorzien (meer info).

Let op: deze tegemoetkoming wordt voor CM-leden automatisch teruggestort. Bij verhoogde tegemoetkoming van het gezinshoofd heeft een CM-lid ook recht op een korting van 50%, die niet cumuleerbaar is bij de tegemoetkoming van €5 per dag. Indien dit van toepassing is, laat het dan even weten.


KANDIDAAT STELLEN
Momenteel is de Basiscursus van Kazou Limburg volzet en word je automatisch op de wachtlijst geplaatst. Indien er plaatsen vrijkomen op de cursus, laten we je zeker iets weten! Indien we je uiteindelijk geen plaats kunnen geven, nemen we zeker contact met jou op voor onze Basiscursus tijdens de krokusvakantie van 2023.

Wil je toch je cursus doen vóór de zomer van 2022? Check zeker de cursusdata van de andere verbonden via de website!


Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Stel ze gerust via vrijwilligers.limburg@kazou.be of via 011 280 257.





Contactgegevens:


E-mail: vrijwilligers.limburg@kazou.be

Telefoon: 011 280 257

Vervoersinfo:


Voor deze activiteit moet je met eigen vervoer ter plekke geraken.


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 15/02/2022 en is dus niet meer mogelijk.