image

Basiscursus 2023

Start: 20/02/2023 - 10:00 - Einde: 26/02/2023 - 15:00


Locatie en adres: Maasmechelen (België) - Weldoenerslaan 5, 3630 Maasmechelen (België)


Prijs: €170,00Georganiseerd door: Basiscursus 2023 || Limburg


WORD MONITOR BIJ KAZOU!

Ben je geboren tussen 1998 en 2007 en heb jij zin om een jongerenvakantie te begeleiden, vol spel, creativiteit, verantwoordelijkheid, knutselfun, toneelpret, sport, lachen, troosten, vriendschap en veel meer? Dan is monitor worden bij Kazou écht iets voor jou!

Via deze link vind je alle info over hoe je monitor kan worden bij Kazou en vind je ook de cursussen van de andere verbonden terug.WAT IS (BASIS)CURSUS?

Op een leuke, spelenderwijze manier dompelen we je onder in het moni-zijn.  Je krijgt antwoord op heel wat vragen. Hoe maak ik een leuke activiteit? Hoe leef ik me in de leefwereld van de deelnemers in? Hoe verzorg ik een schaafwonde? Hoe ga ik om met moeilijk gedrag of heimwee? Hoe ga ik om met deelnemers met een beperking? En nog zoveel meer... 

Dit allemaal op één week tijd tijdens de krokusvakantie!

Na de cursus, in de zomervakantie, pak jij je koffer in en ga je als Kazou-moni op stagevakantie. Als alles goed loopt, krijg je daarna je attest van animator in het jeugdwerk (erkend door de Vlaamse Gemeenschap).KOSTPRIJS

De kostprijs van de cursus bedraagt €170,00 (cursus, overnachtingen en maaltijden inbegrepen), waarbij er voor CM-leden een tegemoetkoming van €5,00 per dag wordt voorzien (meer info).

Let op: deze tegemoetkoming wordt voor CM-leden automatisch teruggestort. Bij verhoogde tegemoetkoming van het gezinshoofd heeft een CM-lid ook recht op een korting van 50%, die niet cumuleerbaar is bij de tegemoetkoming van €5 per dag. Indien dit van toepassing is, laat het dan even weten.


KANDIDAAT STELLEN
Als je mee wil op Basiscursus 2023, dan is aanwezigheid op de infodag verplicht. Alle informatie over deze infodag vind je hier. Schrijf je dus zeker in!
Kan je niet écht niet aanwezig zijn op de infodag? Dan kan je je kandidaatstellen voor de Basiscursus vanaf 22/10. Let op: kandidaten die aanwezig waren op de infodag, krijgen voorrang bij de effectieve inschrijving. We brengen je wel zeker op de hoogte van je inschrijvingsstatus in de week na je kandidaatstelling.

LET OP: de Basiscursus is momenteel volzet. Je komt automatisch op onze wachtlijst terecht. Wij laten je iets weten als er een plaats vrij komt, maar kunnen uiteraard niets beloven. Wil je graag mee op een andere Basiscursus van Kazou? Hier vind je alle info over de andere cursussen!

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Stel ze gerust via vrijwilligers.limburg@kazou.be of via 011 280 257.

Contactgegevens:


Naam: Thomas van houtte & Leen Willems

E-mail: vrijwilligers.limburg@kazou.be

Telefoon: 011280487

Website: https://limburg.kazou.be/

Vervoersinfo:


Voor deze activiteit moet je met eigen vervoer ter plekke geraken.


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 01/03/2023 en is dus niet meer mogelijk.