image

Basiscursus 2023

Start: 20/02/2023 - 10:00 - Einde: 26/02/2023 - 15:00


Locatie en adres: Maasmechelen (België) - Weldoenerslaan 5, 3630 Maasmechelen (België)


Prijs: €155,00Georganiseerd door: Basiscursus 2023 || Limburg


WORD MONITOR BIJ KAZOU!

Ben je geboren tussen 1998 en 2007 en heb jij zin om een jongerenvakantie te begeleiden, vol spel, creativiteit, verantwoordelijkheid, knutselfun, toneelpret, sport, lachen, troosten, vriendschap en veel meer? Dan is monitor worden bij Kazou écht iets voor jou!

Via deze link vind je alle info over hoe je monitor kan worden bij Kazou en vind je ook de cursussen van de andere verbonden terug.WAT IS (BASIS)CURSUS?

Op een leuke, spelenderwijze manier dompelen we je onder in het moni-zijn.  Je krijgt antwoord op heel wat vragen. Hoe maak ik een leuke activiteit? Hoe leef ik me in de leefwereld van de deelnemers in? Hoe verzorg ik een schaafwonde? Hoe ga ik om met moeilijk gedrag of heimwee? Hoe ga ik om met deelnemers met een beperking? En nog zoveel meer... 

Dit allemaal op één week tijd tijdens de krokusvakantie!

Na de cursus, in de zomervakantie, pak jij je koffer in en ga je als Kazou-moni op stagevakantie. Als alles goed loopt, krijg je daarna je attest van animator in het jeugdwerk (erkend door de Vlaamse Gemeenschap).KOSTPRIJS

De kostprijs van de cursus bedraagt €155,00 (cursus, overnachtingen en maaltijden inbegrepen), waarbij er voor CM-leden een tegemoetkoming van €5,00 per dag wordt voorzien (meer info).

Let op: deze tegemoetkoming wordt voor CM-leden automatisch teruggestort. Bij verhoogde tegemoetkoming van het gezinshoofd heeft een CM-lid ook recht op een korting van 50%, die niet cumuleerbaar is bij de tegemoetkoming van €5 per dag. Indien dit van toepassing is, laat het dan even weten.


KANDIDAAT STELLEN
Voorlopig is het nog niet mogelijk om je kandidaat te stellen voor deze basiscursus. Wil je graag op de hoogte gehouden worden wanneer de inschrijvingen voor de cursus opengaan, stuur dan een mailtje naar vrijwilligers.limburg@kazou.be. 


Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Stel ze gerust via vrijwilligers.limburg@kazou.be of via 011 280 257.

Contactgegevens:


Naam: Thomas van houtte & Leen Willems

E-mail: vrijwilligers.limburg@kazou.be

Telefoon: 011280487

Website: https://limburg.kazou.be/

Vervoersinfo:


Voor deze activiteit moet je met eigen vervoer ter plekke geraken.


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit is nog niet mogelijk. Vanaf 01/11/2022 kan je je hier kandidaat stellen.